Vibaspc computer reparaties en onderhoud in Breda
06-30607405

Contact

U kunt onze formulier gebruiken om ons te contacteren. Na het verzenden van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem gerust contact met ons op

*
*
*
*
*

Wie ben ik

Vincent van Vreeswijk
Computer reparateur
Ik, Vincent van Vreeswijk, ben nu 39 jaar en ben al ruim 30 jaar bezig met computers. Ik heb veel ervaring opgedaan in die jaren, en wil nu graag mijn werk bewijzen aan derden. Want steeds meer bedrijven vragen de meest belachelijke bedragen voor reparaties of onderhoud van u computer. Dit heeft mij doen besluiten om voor mezelf te gaan beginnen, mijn bedrijfje heet Vibaspc. En ik los u computer problemen graag voor uw op, wil hierbij op een klantvriendelijke en goedkope manier computer en laptops en tablet repareren en onderhouden.

ROUTEBESCHRIJVING 

Route Planner

Type uw postcode in en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.

Mijn recensies

In 2008 heb ik voor het eerst een website en webwinkel ontworpen voor Josien Broeren kunstenares uit Waalwijk. Ik heb tevens in 2008 mijn eigen website vibaspc.info ontworpen.

Mijn jongste zus is in 2017 met een nieuw bedrijf in bedrijfshygiëne gestart. Ik heb voor een gunstige prijs een website gemaakt. Haar bedrijf loopt heel goed en ze heeft hierdoor veel klandizie gekregen.

Web Design
88%
Problemen uitzoeken/oplossen
94%
Hardware en software oplossingen
96%
Altijd plezier in mijn werk en opleiding
100%