Vibaspc computer reparaties in Breda
06-30607405

Computer diagnose

Vibaspc ScanCircle gratis computer scanner

Online computerdiagnose, snel, eenvoudig, oplossingsgericht

Wij bieden u een gratis computerdiagnose aan. Deze controleert uw computer in slechts 10-15 seconden op veelvoorkomende problemen. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden, er wordt niets gewijzigd op uw computer en er worden geen persoonlijke gegevens opgevraagd. U kunt uw contactgegevens opgeven, zodat wij voor een gratis advies contact met u op kunnen nemen.

Van elke scan krijgen wij een (anonieme) kopie, dus als u contact met ons opneemt, kunnen wij direct meekijken en de werkzaamheden inschatten. Indien gewenst, zijn wij zelfs bereid om u op basis van de scan een vaste prijs te offreren, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Als het niet lukt om de scan uit te voeren, dan kunt u natuurlijk altijd onze hulp inroepen.

Bekijk hieronder de introductie filmpje!

Meest voorkomende problemen
De onderdelen, besturingssysteem, beveiliging, hardware, stuur- programma’s, software en processen worden gecontroleerd met adviezen over veiligheid, capaciteit, nieuwe versies, enz.

Gratis, snel & eenvoudig
Een scan uitvoeren is gratis, een kwestie van seconden en uiterst eenvoudig. Het scanprogramma hoeft niet geïnstalleerd te worden en de resultaten worden overzichtelijk getoond.

Anoniem & Veilig
Er wordt geen persoonlijke informatie opgevraagd en niet gekeken naar illegale software. De scan is alleen een controle, er worden geen wijzigingen aan uw computer aangebracht.

Optionele registratie
Als u uw computer aanmeldt dan kunnen we u na de scan nog eventuele waarschuwingen sturen en periodiek informatie over de versies op uw computer en bewaren we uw scans voor u.