Vibaspc computerreparatie in Breda
06-30607405
pcreparaties@vibaspc.info

Speciaal voor 55-plussers

vibaspc.info 55+ gebruikers

Computerhulp in begrijpelijke taal

Bij vibaspc.info helpen we je graag op weg bij uw digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, laptop of tablet gaat. De computerhulp wordt gegeven door Vibaspc in begrijpelijke taal. Soms kan uw computerprobleem niet worden opgelost. In dat geval verwijzen wij u dan door naar een andere vorm van hulp of ondersteuning. Kies hieronder de vorm die u wilt aanvragen, of bekijk welke vormen van computerhulp nog meer te bieden heeft.
(Natuurlijk behoort deze computerhulp aan alle klanten toe)

Stel een vraag via Vibaspc
Heeft u problemen met een trage of niet goed werkende PC of laptop en of tablet. Dan kunt u ons contact formulier gebruiken om ons te contacteren.
Stel een vraag per telefoon of WhatsApp
Op afstand helpen via Teamviewer
Zolang je geen internet problemen hebt, kunnen wij altijd uw computer, laptop en smart telefoons op afstand via Teamviewer het probleem oplossen.
APK keuring voor uw PC of laptop

BELANGRIJKE TIPS

Vind hieronder gratis antivirus en of malware scanner en software updaters, die jouw computer en of laptop weer in orde maakt.

Patch My PC
Patch My PC Home Updater is een gratis, eenvoudig te gebruiken, draagbaar programma dat meer dan 300 veelgebruikte applicaties van derden op uw pc up-to-date houdt. Laat ons het vervelende werk van het installeren en up-to-date houden van uw apps veilig houden!
Hitman Pro

De alleskunner tegen schadelijke software Hitman Pro 3 is een razendsnel alles-in-één programma om virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en ander malware op te sporen en te verwijderen. Met Hitman Pro 3 weet je binnen enkele minuten of je PC geïnfecteerd is met schadelijke software.
AVG Virusscanner
Compleet en verfrissend simpel Ons gratis antivirusprogramma is nu nog beter. Het programma omvat nu realtime-beveiligingsupdates, scant op malware en prestatieproblemen, en onderschept zelfs schadelijke downloads voordat ze uw pc bereiken. Daarnaast is het voorzien van een gloednieuw, verfrissend eenvoudig ontwerp waarin u precies kunt zien hoe u beschermd wordt. En dat alles gaat nog steeds niet ten koste van de prestaties!
Ninite

Wanneer u een nieuwe pc in gebruik gaat nemen of een nieuw besturingssysteem hebt geïnstalleerd, wacht u de vervelende taak om al uw favoriete programma's weer te installeren. Voor een deel zal dat gekochte software zijn die u van een schijfje installeert, maar veel zal gratis software zijn die u her en der moet downloaden. Moest, want Ninite.com klaart die de klus voor u. Kies uw favoriete browsers, chat- en mailprogramma's, mediaspelers en -managers, office-toepassingen, beveiligingssoftware, filesharing-hulpjes en nog veel meer en Ninite doet de rest in uw taal en voor uw Windows-versie.
SUPERAntiSpyware

Stop pc-overnames Bescherm uw computer tegen bedreigingen: spyware, adware, trojans, ransomware, PUP's, kapers en meer.